1994-ben alakult meg a HAJDÚ GLASS Laboreszköz és Díszüveggyártó Bt. A cég azóta is családi vállalkozásként működik, melyben pálinkás és boros díszüvegek, valamint laboreszközök gyártásával foglalkozunk.

Többször vettünk részt Expo-n és Nemzetközi Kiállításokon, ahol az általunk tervezett formákkal jelentünk meg, melyek a borászatban és a szesziparban használt díszbutellák voltak. Az itt bemutatott termékeink által nem csak a magyar, hanem a külföldi piacokon is elismerték munkáinkat. Mára már Magyarországon kívül több európai országba, EU tagállamokba, sőt Amerikába is gyártunk termékeket.

Termékeinkről tudni kell, hogy előállításuk kézi munkával történik, mely nagyon gondos, pontos, hozzáértő szakképzettséget igényel. Az általunk előállított üveg termékek mindegyike borosszilikát üvegből készül, melyek hőállóak és egyben vegyszerállóak is.

Első sorban pálinkás és boros üveget, díszüvegeket, illetve díszüveg butellákat készítünk, de megtalálható kínálatunkban a díszbutella, a borászati dísztárgyak és különféle laboreszközök is.

Copyright: Hajdú Glass Bt. (C)    www.hajduglass.hu